A fost abandonat de tatăl său la vârsta de 3 ani și a crescut cu 3 fiice vitrege diferite. Este dislexic. Visul său de a deveni jucător de hochei a fost spulberat de un accident grav. Fiica lui a murit la naștere. Soția lui a murit într-un accident de mașină. Cel mai bun prieten al său, River Phoenix, a murit de supradoză. Sora lui, are leucemie.

0
317
Și cu tot ce s-a întâmplat, Keanu Reeves nu pierde niciodată o ocazie de a ajuta oamenii care au nevoie. La filmarea filmului ′′ Casa de pe lac „, a auzit conversația a doi participanți la vestiar; unul a plâns pentru că și-ar pierde casa dacă nu ar plăti 20,000 de dolari și în aceeași zi Keanu a introdus suma necesară în contul bancar al femeii; a donat și sume stratosferice spitalelor.
În 2010 și de ziua lui, Keanu a intrat într-o brutărie și și-a cumpărat o brioșă cu o lumânare, a mâncat-o în fața brutăriei și a oferit cafea oamenilor care s-au oprit să vorbească cu el.
După ce a câștigat sume astronomice pentru trilogia Matrix, actorul a donat peste 50 milioane de dolari personalului care s-a ocupat de vestiar și efecte speciale: adevărații eroi ai trilogiei, așa cum îi numea el însuși.
De asemenea, a dat un Harley-Davidson la fiecare dintre cascadorii duble. Cheltuieli totale de peste 75 milioane de dolari. Și pentru multe filme de succes; a renunțat chiar la 90 % din salariu pentru a permite producției să angajeze alte vedete.
În 1997, unii paparazzi l-au găsit chiar petrecând o dimineață cu un vagabond în Los Angeles, ascultându-l și împărtășindu-și viața pentru câteva ore.
Cele mai multe vedete atunci când fac un gest caritabil îl declară tuturor mass-media. Keanu Reeves nu a pretins niciodată că face acte de caritate, pur și simplu ca o chestiune de principii morale și să nu arate mai bine în ochii altora.
Acest om ar putea cumpăra totul, iar în schimb în fiecare zi se ridică și alege un lucru pe care nu-l poți cumpăra: să fii o persoană 💚
Felicitări #KeanuReeves împlinește 56 ani ❤️

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here