De citit neapărat. Când a izbucnit scandalul Black Cube explicam într-un comentariu video ceva foarte important: Black Cube nu acționa în România fără acordul unui serviciu secret.

0
147
Aparent, așa cum sunt faptele extrase din ancheta din Israel și prezentate în acest articol, SRI este în centrul problemei.
Spun aparent pentru că Kovesi & DNA a atacat și cuiburile de viespi din SIE și multe pușculițe ale acestui serviciu.
Afacerile grupărilor legitime sau renegate din servicii secrete sunt foarte complicate și aparențele mereu ascund alte și alte interese.
Pentru mine e cert și cred că e evident pentru orice român care a urmărit istoria recentă că Dragmir nu a fost decât o coadă de topor.
Cine era în spatele lui, pe față, e lesne de știut. Promovat toată ziua de Romania TV = gruparea de mafie Ghiță = Ponta = Udrea = Andronic.
Promovat toată ziua de Antena 3 = Mafia lui Dan Voiculescu.
Ceea ce nu știm și este important, dacă oficial Helvig și SRI au fost de partea acestei mafii sau dacă au acționat din spate, pe cont propriu, personaje puternice și găști din SRI.
Ei bine, DICOT trebuia să ne ofere acest răspuns. În schimb l-a trimis în judecată doar pe Dragomir și butaforia din spatele lui rămâne secretă.
De ce a numit-o Klaus Iohannis pe Giorgiana Hosu, deși avea bube in cap?
I-a spus SRI oficial că e ok să o numească? Ce rol a jucat Helvig?
Predoiu a propus-o pe Hosu si mie imi este clar ca e omul Hidrei și a făcut demersul strict pentru afacerea Black Cube.
Nu vă imaginați până unde pot duce legăturile. E important să cititi acest articol.
Este cea mai murdară afacere judiciară a Hidrei si motivul pentru care actuala demisionară Giorgiana Hosu a fost numită șefă la DIICOT, având bube în cap.
Un om cu bube în cap e manevrabil. Nu cred că este o întâmplare că imediat după numirea Giorgianei Hosu, a fost mușamalizat dosarul Black Cube. DIICOT nu s-a mai dus după cei din spatele lui Dragomir. Unicul responsabil a fost declarat Dragomir, care e condamnat în alt dosar și „fugit” din țară, pe modelul Ghiță.
Dragomir spune însă în discuția care apare în dosar, fusese înregistrat de oamenii Black Cube, ca reprezinta persoane oficiale din SRI.
Anchetele DNA, sub Kovesi, îl atacau pe Ghiță = Maior = grupari din SRI.
Anchetele DNA vizau pușculițe de acest tip. DIICOT nu s-a mai dus in zona aceea.
Sursa: Malin Bot

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here