More

  VIDEO Miss World a fost arestată în urma unui conflict pe scenă cu Miss Sri Lanka

  Poliţia a arestat-o pe deţinătoarea titlului Miss World, Caroline Jurie, după ce aceasta ar fi rănit-o pe Miss Sri Lanka, în timpul unei dispute pe scenă, relatează joi BBC.

  ushpika de Silva a fost desemnată câştigătoarea concursului „Miss Sri Lanka”, duminică, în cadrul unei ceremonii televizate, iar fosta deţinătoare a acestui titlu a avut drept sarcină încoronarea acesteia. În schimb, Jurie a îndepărtat coroana de pe capul lui de Silva, argumentând că aceasta nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.

  Câştigătoarea a declarat ulterior că este separată de soţul său, nu divorţată.


  ”Miss Sri Lanka” se numără printre concursurile de frumuseţe din seria ”Miss World” pentru femei căsătorite, notează BBC. Câştigătoarele desemnate din fiecare ţară avansează spre competiţia internaţională ”Miss World”.

  „Există o regulă care nu permite femeile care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca această coroană să ajungă la locul doi”, a declarat Jurie în faţa publicului.

  Ea a plasat coroana pe capul concurentei de pe locul al doilea, iar de Silva a părăsit scena în lacrimi, după cum se poate vedea într-o înregistrare video care a surprins incidentul.

  De Silva a scris ulterior pe Facebook că imediat după incident a mers la spital pentru a primi tratament pentru leziunile suferite în zona capului.

  „Există numeroase mame singure, ca mine, care suferă în Sri Lanka”, a declarat ea ulterior într-o conferinţă de presă. ”Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-şi creşte copiii singure”, a adăugat de Silva.

  Ea a precizat că se va adresa justiţiei pentru modul ”nerezonabil şi jignitor” în care a fost tratată.

  Un alt model din Sri Lanka, implicat de asemenea în dispută, a fost reţinut de autorităţi. ”Poliţia le-a arestat pe Caroline Jurie şi pe modelul Chula Padmendra pentru incidentul de duminică sub acuzaţia de rănire şi cauză penală”, a declarat pentru BBC purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana.

  Atât Jurie, cât şi organizatorul-şef al concursului de frumuseţe ”Miss Sri Lanka”, Chandimal Jayasinghe, au fost interogaţi marţi de poliţie.

  De Silva a fost ulterior reîncoronată, iar organizatorii concursului au declarat că se aşteaptă ca Jurie să adreseze scuze publice.

  „Suntem dezamăgiţi. Modul în care Caroline Jurie s-a comportat pe scenă a fost o ruşine, iar organizaţia ‘Miss World’ a început deja o anchetă pe această temă”, a declarat a declarat anterior Jayasinghe pentru BBC.

  Concursul de frumuseţe ”Miss Sri Lanka” este o competiţie importantă în această ţară, iar printre invitaţii prezenţi în sală la ceremonia din acest an s-a numărat soţia premierului.

  Sursa: Agerpres

  Ultimele articole

  EXCLUSIV 16 consilieri de parlamentari și secretari de stat PNL au aterizat prin metoda detașării la Apele Române. Cum au fentat liberalii angajarea prin...

  În perioada 2020-2021, la Administrația Națională Apele Române (ANAR) au fost angajați zeci de membri PNL sau protejați ai unor parlamentari ai acestei formațiuni...

  Procurorii, critici dure la adresa legii care îi scapă pe evazioniști de închisoare dacă plătesc prejudiciul: Reguli inspirate din sistemul cumpărării indulgențelor religioase /...

  Asociația ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” (AMASP) critică dur legea care îi scapă de închisoare pe evazioniști dacă achită prejudiciul, cu argumentul că România...

  BREAKING Corpul de control al premierului a sesizat parchetul în legătură cu accesarea Registrului Electronic de Vaccinări cu parola Ministerului Sănătății

  Corpul de control al premierului a sesizat Parchetul General în legătură cu accesarea Registrului Electronic Național de Vaccinări (RENV) cu parola Ministerului Sănătății. Controlul Corpului...

  VIDEO Miss World a fost arestată în urma unui conflict pe scenă cu Miss Sri Lanka

  Poliţia a arestat-o pe deţinătoarea titlului Miss World, Caroline Jurie, după ce aceasta ar fi rănit-o pe Miss Sri Lanka, în timpul unei dispute...

  Citesti si...

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here